Monday, September 30, 2013

tambah pendapatan dengan belian borong jubah dan baju kurung

HARGA MINYAK NAIK, BARANG SEMUA NAIK..

APA SAHAJA.

Dalam kita tak sedar sebenarnya kita sedang menghadapi tekanan. Tertekan sebab perlunya byr duit rumah, duit pengasuh, susu anak, pampers, kereta, bil api astro air. Itu yang wajib.

Yang tak wajibnyer, duit belanja dapur, baju kurung, kutu, hutang pinggan dan kain pasang byr bulan2.

Saper tahu apa dalam hati kita. Mulalah kita google dan google dan google utk mencari pendapatan tambahan.

Nasihat saya kepada para wanita,   jangan mudah tertipu dengan apa-apa skim dan apa-apa cara mudah untuk mencari pendapatan.

Jangan terpedaya dengan PELABURAN. Dahlah kita sengkek duit, nak pulak melabur untuk menikmati keuntungan selepas itu. Tanya dulu diri 

"Ye ker untung" atau ini menjadikan aku bertambah rugi. Dari tak usik duit ASB, terus takdek lagi tempat untuk bersandar.

Nasihat saya, berniagalah. Bukan bermodalkan air liur atau bermodalkan mencari 'orang' di bawah, tetapi melalui barangan. 

Kata pepatah, sekaya mana kita pun, berniagalah. Cuba untuk berniaga, CARANYA : ada barang boleh niagakan dan ada pembeli. Duit dapat tolak untung, pusing balik blk untuk besarkan lagi perniagaan.

JANGANLAH TERSALAH LANGKAH. JANGAN MUDAH TERGODA DENGAN KATA-KATA MANIS. JANGAN TERLALU PERCAYA KEPADA ORANG YANG DATANG DENGAN MENUNJUKKAN KEMEWAHAN YANG ADA DAN MENJANJIKAN ANDA PELUANG MELANCONG, BERKERETA BESAR, RUMAH YANG GAH. Sesungguhnya, kejayaan itu datang dari keringat dan usaha + tawakal, bukan sebuah penipuan untuk mearaih keuntungan dalam senyap, dalam berselindung.

(** Anda boleh membeli secara borong atau pada harga borong untuk jubah-jubah muslimah dan juga baju kurung siap + manik, Saya boleh pos kepada anda menggunkan bas untuk menjimatkan duit penghantaran. Marilah kita mencari alternatif untuk keluar dari belenggu tidak cukup duit melalui perniagaan....TAK HABIS JUAL, BOLEH TUKAR DESIN LAIN, janji anda berusaha)
Whatsapp : 013 6542336 

No comments:

Post a Comment