Sunday, September 8, 2013

Intro Q Collection Shop


Bismillahirrahmanirahim.

Alhamdulilah syukur kepada allah swt akhirnya Q Collection Shop akan mula beroperasi pada hari ini setelah stok awal telah diperolehi dari pembekal utama iaitu Sri Wan Mas Collection & Beauty.

Q Collection Shop merakamkan sejuta penghargaan di atas bantuan dan tunjuk ajar yang telah diberikan oleh Puan Ira iaitu pengasas Sri Wan Mas Beauty & Collection.

Bagi memulakan perniagaan, Q Collection menawarkan kesemua barangan pada harga yang sangat-sangat berpatutan agar pelanggan boleh terus berkunjung ke Q Collection Shop untuk mendapatkan kepelbagaian produk yang di JAMIN BERKUALITI TINGGI. Ini kerana, Q Collection Shop amat-amat menitikberatkan perhubungan yang berpanjangan dengan para pelanggan.

Semoga Allah swt terus memberkati perniagaan kami dan kami dahulukan dengan ucapan ribuan TERIMA KASIH di atas kesudian Tuan/Puan untuk berkunjung ke Q Collection Shop.

Semoga tuan/puan berpuas hati dengan setiap produk yang ditawarkan dan admin berharap agar tuan/puan terus memberi sokongan kepada Q Collection Shop.

No comments:

Post a Comment